Zvočna kopel za užitek in sprostitev

Post Image
13 Junij 2020

Wellness Orhidelia Terme Olimia


Mateja Bobek iz Wellness Orhidelie Term Olimia - vam podarja Zvočno kopel s himalajskimi posodami in gongom. Za užitek in sprostitev:

https://www.dropbox.com/s/mfs013mqre72vqu/Mateja_sklede_MAJ2020.mp4?dl=0
 
Zvočna kopel je sprostitvena tehnika, ki pomaga pri umirjanju uma, sproščanju telesa ter hitrejši regeneraciji utrujenega telesa in duha v popolno stanje ravnovesja. Uporabljamo jo kot orodje za globoko sprostitev in za doseganje drugih stanj zavesti. Kopel deluje globinsko in intenzivno na vsako celico v telesu. Ko se um prepusti zvoku, pride do občutka brezčasja, lebdenja. Gong kopel je zvočno popotovanje onkraj časa in prostora za vsakega posebej, ker ima vsakdo od nas svojo lastno frekvenco oz. vibracijo, prav tako tudi naši organi oz. celice. Tako bo lahko na sam svetovni dan velnesa izpolnil svojo vlogo ter brezmejno s svežo vibracijo zaokrožil svet.
 
Mateja Bobek učinke vibracij zvoka ter tehnike za vzpostavljanje ravnovesja raziskuje in izvaja 14 let, predvsem na osnovi lastne uspešne izkušnje po poškodbi hude prometne nesreče. Kombinacija solopetja, samostojni koncerti ob spremljavi citer ali klavirja ter izvajanje zvočnih kopeli z gongom, pojočimi posodami jo oblikuje v unikatno umetnico z izjemno čisto, ljubečo energijo s katero poboža dušo in srce.  

Gong kopel je zvočno popotovanje onkraj časa in prostora za vsakega posebej, ker ima vsakdo od nas svojo lastno frekvenco oz. vibracijo, prav tako tudi naši organi oz. celice.