Zvočna kopel pod zvezdami – POZDRAVLJENO ZDRAVJE!

Post Image
9 Junij 2018

od 21:00 dalje | VSŠKV Ljubljana


[Kneippov pristop: zdrav in uravnotežen življenjski slog.]
 
Rezonantno zvočno polje se ustvarja z igranjem na gonge chiron, sound creation, mali simfonični gong, himalajske pojoče posode in druga glasbila. Vibracija AUM vas popelje v enost z zvokom, ki vas preplavi z energijo radosti in globoke sprostitve.
 
Zvočno kopel bomo izpeljali na vrtu VSŠKV.

Po končani kopeli bomo pili hladen oz. topel domači čaj. Priporočamo se za kake dobre in prave domače piškotke za k čaju.

Udeležba v preobrazbi je primerna za vse starosti, za moške in ženske.
---
  • Priporočamo udobna oblačila in obutev, podlago za ležanje, odejico za pokrit, morda blazinico za pod glavo in vodo.
  • Pridite 10 minut prej, da bomo začeli točno ob uri!
  • V primeru slabega vremena akcije ne bomo realizirali.

O Avtorju programa
  • Avtor
    Mag. Tea Smonker je univ. dipl. socialna delavka, NLP mojster praktik, coach in karierni coach. Je gong mojstrica (Don Conreaux iz New Yorka), usposobljena za zvočno masažo s himalajskimi posodami, voditeljica gong joge, voditeljica joge smeha, voditeljica joge plesa. Je redno zaposlena kot svetovalka v strokovnem združenju v Ljubljani. Z igranjem gongov se ukvarja 9 let. Sodelujem kot zunanja sodelavka v Genjoga studiu, Inštitut za razvoj joge, Mesarska 18, Ljubljana, kjer izvaja zvočne kopeli in zvočno masažo s himalajskimi posodami. Deluje tudi kot prostovoljka in igra v različnih nevladnih organizacijah za različne ciljne skupine: za ženske žrtve nasilja, duševno zdravje v skupnosti za zdravljenje odvisnih od nedovoljenih drog. Na Fbju jo lahko spremljate na naslovu Šakti zvočni velnes www.facebook.com/gongsaktiwellness.