Zvočna gong kopel pod zvezdami – Praznovanje ljubezni

Zvočna gong kopel pod zvezdami
10 Junij 2017

od 21:00 dalje | VSŠKV


Pridružite se nam v zvočni preozbrazbi v gong kopeli.
Rezonantno zvočno polje se ustvarja z igranjem na gonge chiron, sound creation, mali simfonični gong, himalajske pojoče posode in druga glasbila. Vibracija AUM vas popelje v enost z zvokom, ki vas preplavi z energijo radosti  in globoke sprostitve.
Udeležba v preobrazbi je primerna za vse starosti, za moške in ženske.

Priporočamo udobna oblačila in obutev, podlago za ležanje, dekico za pokrit, morda blazinico za pod glavo in  vodo.
Pridite 10 minut prej, da bomo pričeli točno ob uri!
Zvočno kopel bomo izpeljali na vrtu VSŠKV.
Po končani kopeli bomo pili hladen oz. topel domači čaj. Priporočamo se za kake dobre in prave domače piškotke za ob čaju.

Pridružite se nam v zvočni preozbrazbi v gong kopeli.

O avtorjih
  • Tea Smonker
    mag. Tea Smonker

    je univ.dipl. socialna delavka, NLP mojster praktik, coach in karierni coach. Je gong mojstrica, (Don Conreaux iz New Yorka), usposobljena za zvocno masazo s himalajskimi  posodami, voditeljica gong joge, voditeljica joge smeha, voditeljica joge plesa .Je redno zaposlena   kot svetovalka v strokovnem zdruzenju v Ljubljani.  Z igranjem gongov se ukvarja  9 let.   Sodelujem kot zunanja sodelavka  v Genjoga studiu, Inštitut za razvoj joge, Mesarska 18, Ljubljana, kjer izvaja zvocne kopeli  in zvocno masazo s himalajskim posodami.  Deluje tudi  kot prostovoljka in igra v razlicnih nevladnih organizacijah za razlicne ciljne skupine:  za zenske zrtve nasilja, duševno zdravje v skupnosti odvisni od nedovoljenih drog. Na Fbju jo lahko spremljate na naslovu Šakti zvocni velnes  www.facebook.com/gongsaktiwellness