Rečem Da!

Post Image
11 Junij 2022

Wellness Astoria | Rečem Da! | 16:00 - 21:00


Izkoristite priložnost in izberite nekaj iz bogatega programa velneških aktivnosti, ki jih je za vas pripravil Wellness Astoria.


---
Zvočna kopel s tibetanskimi posodami in gongom

ob 17:00 in ob 20:00
Vibracija zvoka prodre v vse celice našega telesa, jih prenovi in pomladi ter povrne življenjsko energijo. Ko se sprostimo ob zvokih tibetanskih posod ali gonga, se prebudijo naša čutila, sprostijo čustvene napetosti in blokade. Zvok s svojimi vibracijami lahko lajša duševne ali čustvene bolečine, saj pomirjujoče deluje na naš um.
 
Vaje za stabilizacijo in izboljšanje telesne drže
ob 17:30 in ob 18:30
Primerna vadba in fizična aktivnost pri težavah ledvenega dela hrbtenice je izredno pomembna. Vadba in gibanje mišicam pomagajo da se sprostijo in povečajo dotok krvi do bolečega področja. Vaje izboljšujejo telesno držo, blažijo bolečine ter napetosti v križu in nam omogočajo nadzor nad gibanjem hrbtenice.
 
 Joga Mandu
ob 19:00
Joga je vadba, ki izboljšuje kakovost našega življenja, saj pozitivno deluje na telesni, mentalni, čustveni in energijski nivo. Jogijski položaji in dihalne tehnike pomagajo odpraviti mentalne stiske in vzdrževati telo v optimalni kondiciji. Joga povečuje pretočnost energije in lajša napetosti, zaradi česar se počutimo lahki, vitalni in mirni.
 
Kamni prijaznosti
od 16:00 do 20:00
Slikanje je ena izmed najbolj sproščujočih in priljubljenih oblik ustvarjanja. Je medij za izražanje čustev in ustvarjalnosti. Poslikava in barvanje naravnih materialov izboljša koncentracijo, zbuja navdih in na možgane deluje z meditativnim učinkom. Poslikajte kamen s pozitivno mislijo ali narišite vaš najljubši simbol. Kamen prijaznosti lahko obdržite zase ali ga nekomu podarite.
 
Voda je vir življena, začini jo po svojem okusu
od 16:00 do 21:00
Pitje vode ima veliko pozitivnih učinkov na naš organizem in pripomore k boljšemu počutju. Pomaga odvajati toksine iz telesa, pripomore pri ohranitvi normalne črevesne funkcije, ohranja sijoč videz kože, daje energijo mišicam in ima še številne pozitivne lastnosti. Voda je vir življenja, cenimo jo in jo spoštujmo. Prepustite se svojim čutom in jo obogatite jo s svežimi aromatični zelišči in agrumi po vaši želji.