Vadba s psi

Post Image
8 Junij 2024

VSŠKV | Vadba s psi | 11:30 - 12:30


Delavnica se bo začela s spoznavanjem naših obiskovalcev in z njimi ko se bodo spoznali s psom, ki bo del naše delavnice. Sledil bo sprehod cca. 30min v okolici šole. Med sprehodom bomo tudi obiskovalcem predstavile prednosti vsakdanje hoje in tudi lastništva psa. Delavnica se bo končala na travi pred šolo, kjer bodo obiskovalci lahko psu ponudili tudi par priboljškov in s tem bo naše delavnice konec.

VIDEO PREDSTAVITEV: https://www.youtube.com/watch?v=IsyVAwM9FjM

LOKACIJA: VSŠKV, Ulica Carla Benza 1, 1000 Ljubljana; Spodnje dvorišče
---
Celoten program Svetovnega dne velnesa (GWD) na VSŠKV organizirajo in vodijo študentje višješolskega študijskega programa Velnes v okviru projektnih nalog in integrirane prakse pri predmetih Športna animacija in osebno trenerstvo, Management stresa in metode sproščanja in Oblikovanje in trženje velneških proizvodov. Pri realizaciji jih usmerjajo in mentorirajo predavatelji omenjenih predmetov. Letos je zelena nit GWD na VSŠKV narava in aktivnosti v naravi.

OPOMBE:

  1. Vse dejavnosti so za udeležence brezplačne.
  2. Na dan pridite športno oblečeni in obuti. S seboj ne imejte vrednih predmetov.
  3. Udeležite se lahko samo posamezne aktivnosti ali celotnega programa.
  4. Predhodna prijava na info@vskv.si je obvezna.
  5. Študentje šole bodo poskrbeli tudi za aktivnosti otrok. Potrudili se bomo za zdravo kosilo, ob 18.00 pa vabljeni na druženje s piknikom.
  6. V primeru dežja bomo aktivnosti prilagodili razmeram.