Uvod in intervju z Jasno Vukovič

Post Image
10 Junij 2023

VSŠKV | Uvod in intervju z Jasno Vukovič | 9:00 - 9:15


Duševno zdravi ljudje smo pozitivni, samozavestni in srečni. Brez težav nadziramo naše misli, čustva in vedenja. To nam omogoča, da se spopadamo z izzivi, gradimo močne in trdne odnose in uživamo v življenju.

Da bi postali in bili duševno zdravi in močni, se tega stanja nenehno zavedamo, to stanje načrtujemo in vsak, prav vsak dan v tej smeri tudi kaj naredimo. Priložnost je tu. Imenuje se Svetovni dan velnesa. Izkoristimo jo!

VIDEO PREDSTAVITEV: https://youtu.be/pxipZiIKwgY

LOKACIJA: VSŠKV, Ulica Carla Benza 1, 1000 Ljubljana; Zgornje dvorišče
---
Celoten program Svetovnega dne velnesa (GWD) na VSŠKV organizirajo in vodijo študentje prvega in drugega letnika višješolskega študijskega programa Velnes v okviru projektnih nalog in integrirane prakse pri predmetih Uvod v turizem in destinacijski management, Velnes in velneška dejavnost in Management stresa in metode sproščanja. Pri realizaciji jih usmerjajo in mentorirajo predavatelji omenjenih predmetov. Letos je zelena nit GWD na VSŠKV ples.

OPOMBE:

  1. Vse dejavnosti so za udeležence brezplačne.
  2. Na dan pridite športno oblečeni in obuti. S seboj ne imejte vrednih predmetov.
  3. Obvezno s seboj prinesite armaflex podlogo! Tudi kaka dekica (ali večja brisača) ne bo odveč!
  4. Udeležite se lahko samo posamezne aktivnosti ali celotnega programa.
  5. Predhodna prijava na info@vskv.si je obvezna.
  6. Študentje šole bodo poskrbeli tudi za aktivnosti otrok. Potrudili se bomo za zdravo kosilo, ob 17.30 pa vabljeni na druženje s piknikom.
  7. V primeru dežja aktivnosti na prostem odpadejo.