Relax masaža

Post Image
10 Junij 2023

VSŠKV | Relax masaža | 16:15 - 17:00


Masaža traja do 15 minut na osebo, zajema masažo lasišča, vratu, ramen, rok, dlani in stopal. Pred izvajanjem se z vsako osebo pogovorimo, kaj si šeli – kombinacijo vsega ali le določenega dela telesa zato natančen postopek masaže ni določen. Če  se oseba odloči za kombinacijo, bo masaža potekala od lasišča do stopal. Obiskovalci za dejavnost ne rabijo ležati ali se slačiti (razen zavihanje rokavov ter odstranitev nogavic, ker je izvajanje lažje na golo kožo). Masaža se izvaja sede, na udobnem sedišču.
Po opravljeni dejavnosti, obiskovalci prejmejo kozarec vode z limono in meto (če si to želijo.) Pripravljeni smo tudi odgovoriti na dodatna vprašanja ter povabiti osebe na druge dejavnosti, ki bodo potekale čez dan.
Če želijo lahko pri izvajanju masaže sodelujejo tudi otroci. Naučili jih bomo preproste tehnike, ki jih lahko izvajajo na svojih starših. Na voljo bodo tudi prospekti o osnovnih in uporabnih informacijah o klasični masaži ter pobarvanke (refleksne točke stopal).

VIDEO PREDSTAVITEV: https://youtu.be/NRx4BtvAOQc

LOKACIJA: VSŠKV, Ulica Carla Benza 1, 1000 Ljubljana; V prostorih šole
---
Celoten program Svetovnega dne velnesa (GWD) na VSŠKV organizirajo in vodijo študentje prvega in drugega letnika višješolskega študijskega programa Velnes v okviru projektnih nalog in integrirane prakse pri predmetih Uvod v turizem in destinacijski management, Velnes in velneška dejavnost in Management stresa in metode sproščanja. Pri realizaciji jih usmerjajo in mentorirajo predavatelji omenjenih predmetov. Letos je zelena nit GWD na VSŠKV ples.

OPOMBE:

  1. Vse dejavnosti so za udeležence brezplačne.
  2. Na dan pridite športno oblečeni in obuti. S seboj ne imejte vrednih predmetov.
  3. Obvezno s seboj prinesite armaflex podlogo! Tudi kaka dekica (ali večja brisača) ne bo odveč!
  4. Udeležite se lahko samo posamezne aktivnosti ali celotnega programa.
  5. Predhodna prijava na info@vskv.si je obvezna.
  6. Študentje šole bodo poskrbeli tudi za aktivnosti otrok. Potrudili se bomo za zdravo kosilo, ob 17.30 pa vabljeni na druženje s piknikom.
  7. V primeru dežja aktivnosti na prostem odpadejo.