Popleši v objemu narave

Post Image
10 Junij 2023

VSŠKV | Popleši v objemu narave | 9:15 - 10:10


1. delavnica: objem drevesa kot uvodni pozdrav, izbereš si drevo v parku s katerim misliš, da bi se najbolj povezala in mu prisluhneš. Nato zapišeš kako se počutiš, svoje misli, lahko tudi poezijo.
2. delavnica: izbereš si svoj kotiček v naravi, ki te najbolj privabi, ga poimenuješ in narišeš skico iz svojega vzornega kota. Z nekom si v paru ter on potem ugiba po skici in imenu kje se tvoj kotiček sploh nahaja.

VIDEO PREDSTAVITEV: https://www.youtube.com/watch?v=Gb6C-e_HIJA

LOKACIJA: VSŠKV, Ulica Carla Benza 1, 1000 Ljubljana; Park Kodeljevo
---
Celoten program Svetovnega dne velnesa (GWD) na VSŠKV organizirajo in vodijo študentje prvega in drugega letnika višješolskega študijskega programa Velnes v okviru projektnih nalog in integrirane prakse pri predmetih Uvod v turizem in destinacijski management, Velnes in velneška dejavnost in Management stresa in metode sproščanja. Pri realizaciji jih usmerjajo in mentorirajo predavatelji omenjenih predmetov. Letos je zelena nit GWD na VSŠKV ples.

OPOMBE:

  1. Vse dejavnosti so za udeležence brezplačne.
  2. Na dan pridite športno oblečeni in obuti. S seboj ne imejte vrednih predmetov.
  3. Obvezno s seboj prinesite armaflex podlogo! Tudi kaka dekica (ali večja brisača) ne bo odveč!
  4. Udeležite se lahko samo posamezne aktivnosti ali celotnega programa.
  5. Predhodna prijava na info@vskv.si je obvezna.
  6. Študentje šole bodo poskrbeli tudi za aktivnosti otrok. Potrudili se bomo za zdravo kosilo, ob 17.30 pa vabljeni na druženje s piknikom.
  7. V primeru dežja aktivnosti na prostem odpadejo.