Nordijska hoja in predstavitev programa za krepitev imunskega ravnovesja

Nordijska hoja
13 Junij 2020

9:00 - 12:00 | Terme Šmarješke Toplice / Otočec


Vabimo vas na nepozabno Nordijsko hojo, kjer boste spoznali naš nov program za dvig imunske odpornosti  in se sprostili na gozdni poti do Grajskega vrta na Otočcu, kjer imamo lokalno in sezonsko zelenjavo, ki je sestavni del prehrane vsakega gosta na programu.

Bistvo le-tega je povezovanje z naravo (lokalna hrana, gibanje na prostem (D vitamin) in sproščanje telesa in uma. Z uvodno diagnostiko (zdr.pregled, laboratorijski pregled krvi, obremenilni test, in opcijske indikatorje stresa (kortizol, melatonin) dobimo vpogled v stanje posameznika, kar nam omogoča, da individualno prilagodimo program posameznikovim potrebam in željam.

Skozi ozaveščanje obstoječih vzorcev (gibanje, prehrana, narava) aktivno spodbujamo zdrav življenjski slog in posamezniku omogočimo, da se vrne na zdrave tirnice in življenje živi bolj zdravo in uravnovešeno. V sodelovanju strokovnjakov (zdravnik, športni trener, nutricistka, maser,…) se z integracijo znanja in izkušenj stranki omogoči varno bivanje v osrčju narave.

Po gozdnih poteh Dolenjske med krošnjami dreves se boste ob prijetnem gibanju naužili svežega zraka in pljuča ponovno napolnili s svežim kisikom. 

---
Zbirno mesto: pred vstopom v Terme Šmarješke Toplice (glavni vhod).