Negovalni dotik zavesti – Access Bars®

Access Bars
10 JuNIJ 2017

8:30 - 11:00 | VSŠKV


Vabljeni na predstavitev in pokušino Access Bars® masaže, ki vsakemu, ki se odloči zanjo,  podarja lahkotno spreminjanje vsega, kar v življenju ne deluje več, na bolje.

Je zdaj čas, da prisluhnete telesu, si podarite urico in se prepustite nežnemu in negovalnemu dotiku v prijetnem ambientu, ob skodelici dišečega čaja?

Kaj če bi lahko zopet postali otroško sproščeni, igrivi in nasmejani pri vsem kar počnete? Je čas da začnete prejemati to, kar si resnično želite? Da začnete resnično uživati v življenju, na najboljše možne načine?.

Barsi so točke na naših glavah in ob rahlem pritisku nanje brez napora sproščamo vse omejitve in blokade, ki smo jih dolga leta nabirali v naših telesih.

Ljudje po tretmanu opažajo hitro izboljšanje zdravja, spanja, odnosov, več polnosti na področju spolnosti, poslov in financ, telo je energizirano in vitalno, celo najbolj stresne situacije v življenju začnejo dojemati lahkotnejše, igrivo začnejo izbirati spremembe, ki se jim prej niso zdele mogoče, sprosti se jim ustvarjalna energija, zagledajo možnosti, na katere prej niso niti pomislili.

Telo postane po tretmanu sproščeno kot že dolgo ne in to je samo del najslabšega scenarija, lahko se namreč zgodi tudi to, da vaše življenje postane veliko bolj čarobno, kot je bilo prej.

 • Ciljna skupina: ženske

O avtorjih
 • Nadja Oginc
  Nadja Ogrinc

  je mlada podjetnica, facilitatorica in terapevtka. Že več kot dve leti uporablja orodja Access Consciousnessa za kreiranje in raziskovanje življenja. Izobraževala se je v Sloveniji in po tujini. Je aktivna voditeljica tematskih delavnic z accessovimi orodji, otroških delavnic, Access Bars delavnic ter ostalih telesnih procesov Access Consciousnessa. Izvaja terapije Access Bars, Energetic Facelift in terapije ostalih energijskih telesnih procesov Access Consciousnessa. Ljudi opolnomoča z orodji za lahkotno kreiranje lastnega življenja. Več o njej in njenem delu na www.nadjaogrinc.com.

 • Ema Bavcon
  Ema Bavcon

  je umetnica ličenja in Access Bars® facilitatorica, ki svojo radovednost in navdušenje do življenja neguje in razvija v okrilju blagovne znamke OWAW. Navdihuje jo čarobnost naravnega izgleda, ki ga odraža sijaj telesne vitalne energije in polnosti življenja. make-up zanjo ni le maska ali nalepka, vedno bolj se namreč zaveda, da ključ do resnične lepote izvira iz osebnega zadovoljstva in telesnega dobrega počutja. Sprašuje se, kako lahko prejemamo lepoto življenja na vsakem koraku, kako lahko make-up postane zabavna izbira in ne nuja, potreba ali navada ter kaj je onkraj lepote, kot smo jo poznali do sedaj? Ličenje za posebne priložnosti in individualne delavnice ličenja kombinira z masažnimi terapijami in procesi access consciousness®, ki nam podarjajo čudovito in lahkotno priložnost osvobajanja našega fizičnega telesa vseh omejitev in blokad, ki nam otežujejo živeti življenje, kot si ga resnično želimo. Več o njej in njenem delu na www.emabavcon.com.