Meditacija notranje obnove (Inner Renewal Meditation™)

Post Image
9 Junij 2018

11:00 - 13:00 | VSŠKV Ljubljana


Meditacija notranje obnove je posebna metoda samozdravljenja. Njen avtor je mednarodno znani mojster s Filipinov Del Pe. Več o mojstru, ki prihaja v Slovenijo v kratkem, najdete na www.masterdelpe.com. Na spletni strani najdete tudi vse o njegovi mednarodni dejavnosti. 

Meditacijo in predstavitev bo vodila Del Pejeva učenka in mojstrica Alice Grace. Med srečanjem z Alice bomo spoznali strategije in tehnike, kako živeti najbolj kakovostno v našem življenju, kako maksimirati naš potencial in kako dati življenju vsakogar izmed nas večjo vrednost, globino in pomen. To bomo storili na različne načine: razpravljali bomo o naših dojemanjih življenja in spoznanja popestrili s praktičnim prikazom tehnike dihanja in samozdravilno meditacijo. S tehnikami dihanja bomo spoznali, kako hitro sprostiti stres, povečati imunski sistem in vitalnost ter povečati energijo.

V vodeni samozdravilni meditaciji Meditacija notranje obnove (Inner Renewal Meditation™) se postopoma sprostijo negativna čustva in misli – oživi, se aktivira in uravnoteži moč srca, moč uma in moč duše.

O Avtorjih
  • Alice Grace
    Alice Grace je diplomirala na Evropski šoli, nadaljevala študij na Fakulteti za italijansko književnost, pri čemer se je kasneje odločila, da bo opustila študij književnosti in se je osredotočila na svet dela in si prizadevala za ustvarjanje lastne pionirske kariere znotraj krovne organizacije MDP in si kot poslanstvo zastavila, da redno prenaša praktično modrost novim generacijam. Je soustanoviteljica prvega BEInshape centra v Sloveniji. Deluje kot: specialistka za zdravljenje, Life Coach in mentorica; svetovalka pri depresiji, anksioznosti, izgorelosti in težavah s spanjem; upravljanju energije; organizatorica, rekruterka in veleposlanica za organizacije Master Del Pe v Sloveniji in Italiji.
     
    Master Del Pe
    Master Del Pe je svetovno znani modrec in življenjski mentor, ki združuje najboljšo vzhodno modrost in zahodno praktičnost. Njegovi nauki prinašajo ljudem življenjski slog »raja na zemlji« in koncept »letijo visoko z dvojimi krili – duhovnimi in materialnimi«, da bi živeli življenje kakovostno in izpolnjeno. Študiral je številne oblike borilnih veščin in obvlada japonski karate. Je tudi strokovnjak za 12 stilov meditacije in 8 vrst joge in ustvarjalec BEwell Science, naprednega energetskega načina zdravljenja, ki je edinstven, celovit in multidisciplinaren, saj se osredotoča na pet stopenj zdravja – fizično, vitalnost, čustveno, duševno in duhovno. Je eden najbolj prodajanih avtorjev knjig o življenju in mednarodni govornik. Objavil 9 knjig in ustanovil več mednarodnih organizacij. Meni, da je srečen, da dela tisto, kar ljubi, in služi potrebnim, zdravi bolne, usposablja napredne duše v duhovnosti in mentorira voditelje voditeljev. Za več informacij obiščite www.masterdelpe.com.