Kneipp spa nega obraza

Post Image
9 Junij 2018

9:00 - 13:00 | VSŠKV Ljubljana


Obraz razkriva, koliko skrbimo za sebe in kako in koliko smo srečni. Kneipp SPA Beauty program obraza obraz in um pomlajuje ter spodbuja srečne misli. To je celosten postopek za izboljšanje življenjskih in fizioloških procesov v koži obraza in je preventiva pred hitrim staranjem kože. Izvaja se z naravnimi postopki in naravno kozmetiko, kozmetiko, ki je pripravljena pred stranko in samo za njo. In seveda po Kneippovih principih!

[Kneippov pristop: voda, zelišča, življenjski slog.]

Posamezen tretma traja približno 90 minut. Od 9.00 do 13.00 ure bomo lahko tretirali po 2 stranki hkrati, oz. skupaj največ 6 strank. Urnik tretmajev je naslednji:
od 9.00 do 10.30;
od 10.30 do 12.00 in
od 12.00 do 13.30.
---
  • PRIJAVA NI VEČ MOGOČA - VSA MESTA SO ZASEDENA!
  • Dejavnost po izvirnem protokolu Kozmetičnega salona Lorger izvajajo študentke VSŠKV pod vodstvom mentorice in predavateljice Milene Lorger; Kozmetika Lorger.
    Stranke prinesete s seboj: veliko rjuho, copate, kopalni plašč ali veliko kopalno brisačo.
  • Tretma traja približno 90 minut. Od 09.00 do 13.00 ure bomo lahko tretirali največ 8 strank.

O Avtorju Programa
  • Milena Lorger
    Milena Lorger je kozmetičarka z dolgoletno tradicijo, izvrstna pedagoginja, ki svoje znanje nesebično prenaša na mlade rodove, zagnana raziskovalka življenja … Zase pravi: »Ruski fizik in filozof Vadim Zeland pravi: »V vsakem trenutku svojega življenja imamo na razpolago nešteto vzporednic življenja.« Tudi sama sem se zelo zgodaj začela zavedati, da je vsak izmed nas igralec lastnega življenja. Bila sem uspešna samostojna referentka v zunanji trgovini. Delala sem z zdravilnimi zelišči. Opazovala sem lepo urejene sodelavke, ki so hodile v kozmetične salone. Kot mlada sem jim hotela biti enaka in jih hitro posnemati na vseh področjih. Tako sem začela obiskovati takrat najbolj znani kozmetični salon gospe Sonje Čik, ne da bi sploh vedela zakaj. Ob nekem obisku se je gospa Čik zelo zavzeto pogovarjala z neko lepo urejeno gospodično, na nego pa me je prevzela njena pomočnica Stanka. Tako je nastala moja življenjska zgodba, ki mi je popolnoma spremenila življenje … Kozmetika mi je postala delo, predvsem pa hobi, ki ga še danes opravljam z največjim veseljem.« (Dermanova, 2017)