Kneipp masaža z zelišči z domačega vrta

Post Image
9 Junij 2018

9:00 - 13:00 | VSŠKV Ljubljana


Masaža poteka individualno in po Kneippovih principih. V vrtu rastejo številna zelišča, ki bi jih lahko s pridom uporabili pri masažah (kot masažno olje, piling, obloge …), samo o zeliščih je potrebno vedeti več. Da bi povečali učinek zelišč, bomo uporabljali vroče in hladne kamne.

[Kneippov pristop: zelišča, življenjski slog.]

Masaža, ki jo boste doživeli, bo nepozaben dogodek, ki ga boste želeli ponavljati vedno znova. Tretma traja približno 50 minut.
---
  • PRIJAVA NI VEČ MOGOČA - VSA MESTA SO ZASEDENA!
  • Dejavnost izvajajo študentke VSŠKV pod vodstvom mentorice in predavateljice Zinke Kosec, spec.; Akademija Akcija
  • Stranke prinesete s seboj: veliko rjuho, copate, kopalni plašč ali veliko kopalno brisačo
  • Tretma traja približno 50 minut.

O Avtorju Programa
  • Zinka Kosec
    Zinka Kosec, spec. je po poklicu org. manag. in je doktorska kandidatka UL Fakultete za šport, kjer raziskuje vpliv dobrega počutja na učinkovitost zaposlenih. Kot predavateljica na Višji strokovni šoli za kozmetiko in velnes Ljubljana sodeluje pri več predmetih in kozmetičnem in velnes praktikumu. Že več kot desetletje je podjetnica, med drugim tudi ustanoviteljica in direktorica Akademije Akcija, zavoda za aktivni razvoj. Akademija oblikuje korporativne velnes programe, organizira in izvaja kadrovska izobraževanja, izvaja tečaje različnih vrst masaž in tehnik energijskih podpor in deluje tudi kot masažno-terapevtski salon.