Zvočna gong kopel po zvezdami

Post Image
12 Junij 2021

VSŠKV | Gong pod zvezdami | 21:00 - 22:00


Gong  je naš  veliki učitelj, ki prinaša mokšo - osvoboditev in nas poveže z energijskim tokom v sebi.  Aktivira zdrav zapis celic za samoobnovo, pripelje nas v stanje enosti z zvokom  in nam pomaga ustvariti svojo vibracijo, da lahko živimo svojo resničnost.

Zvočna gong kopel se bo pričela s kratko meditacijo - uglasitev na zvočno namero Povezan/a s srcem se odpiram življenju.

Kaj lahko pridobite ob udeležbi v zvočni gong kopeli ?

  • - Pomlajevanje - razgraditev  toksinov in negativnih vzorcev mišljenja.
  • - Okrepitev telesne odpornosti in dobro počutje.
  • - Razbremenitev negativnega stresa - globoka sprostitev.
  • - Kreiranje novega v sebi.
  • - Mir in  radost v sebi.

 Učinki resonantnega zvoka delujejo na um, fizično in energetsko telo. Usklajuje se delovanje obeh možganskih polovic in ustvari se novo polje  za kreiranje sebe. Že po 20-tih minutah igranja gongov, se v celicah ustvari večji pretok kisika in energije po meridianskih poteh. Ena ura gong kopeli deluje na telo tako, kot štiri ure dobrega spanja. Telo sprejme toliko vibracije, kot jo potrebuje.
 
V gong kopeli udeleženi praviloma ležijo v udobnem oblačilu. Zvočna vibracija deluje v telesu še 48 ur. V tem času se priporoča pitje vode in delovanje v lastnem ritmu. Sprostitev je primerna za vse starosti. Pridite oblečeni v udobna oblačila in prinesite vodo, ki se bo tudi informirala z zvokom. S seboj prinesite podlago za ležanje in nekaj za pokrit. Priporoča se, da ta dan uživate manjše obroke hrane.
 
Veselim se zvočnega druženja z vami! Vabljeni!
 
Tea Smonker
______________________
O izvajalki: Tea Smonker je univ. dipl. soc. delavka, mag. znanosti, v pokoju. Igranja gongov se je učila največ pri starešini gongov ter učitelju Kriya in Kundalini joge Donu Conreauxu iz New Yorka. Pridobila je različne certifikate: voditeljica gong joge, joge smeha, vseživljenjsko učenje igranja gonga, aurasound terapevt, zvočna masaža s himalajskimi posodami, NLP master coach.. Z raziskovanjem svetega zvoka se ukvarja od leta 2007. Zaradi pozitivnih učinkov zvočne vibracije, ki  jih je doživela sama, izkušnjo deli z drugimi ljudmi.