Dan zame ali GWD s študenti VSGT Maribor

Post Image
8 junij 2019

9:00 - 13:00 | VSGT Maribor


V okviru projekta Svetovni dan velnesa oz. »Global Wellness Day«, ki bo poteka v soboto 8.6.2019, bomo na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Maribor in v njeni bližnji okolici, organizirali različne aktivnosti. Glavni namen projekta je predstavitev velneškega načina življenja širši javnosti in ozaveščanje o pomenu vsakodnevnih drobnih aktivnosti za zdravo življenje. Dogajanje bomo ponudili širši javnosti, določeni poudarki pa bodo namenjeni starejšim in otrokom, saj so le ti osrednja tema letošnjega Svetovnega dneva velnesa.

Dogodek bosta vodila študenta višješolskega programa Velnes, Tina Šraml in Žiga Sledič, ki v okviru GWD pripravljata diplomski projekt pod mentorstvom Tatjane Klakočar in Andreje Alič.

Dogajanje bo potekalo v okviru 4 delavnic, ki jih bomo ob 9:00 uri začeli s pripravo zdravega zajtrka, nadaljevali z velnesom v parku in delavnico preventivne vadbe stopal, nekaj po poldnevu pa zaključili z aromatičnim sproščanjem. Udeleženci bodo izbrali med različnimi suhimi zelišči, ki jih bodo lahko uporabili za pripravo lastnega zeliščnega izbora in ga odnesli kot spominek s seboj domov.

Število udeležencev je omejeno. Zahtevana je predhodna prijava. Prijave so možne do zapolnitve prostih mest: andreja.alic@vsgt-mb.si | 02 320 23 04.